logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Netropolix en Zanzibar stomen vaccinatiecentrum Lint in sneltempo klaar

Vaccinatiecentrum Lint

In de nieuwsfeeds is het één en al vaccinaties wat de klok slaat. Dat merken ook Kempisch IT-bedrijf Netropolix en Antwerps eventmarketingbureau Zanzibar. Zij kregen namelijk de vraag om in enkele weken tijd het vaccinatiecentrum in Lint logistiek-organisatorisch in goede banen te leiden. Een opdracht met veel uitdagingen die niet altijd van een leien dakje liep, maar toch op tijd in orde kwam.

Opdracht voor Zanzibar

Zanzibar kreeg vanuit het lokale bestuur van ELZ ZORA (eerstelijnszorg Zuidoostrand Antwerpen – Mortsel, Lint, Hove, Boechout, Edegem en Kontich) de vraag om het vaccinatiecentrum in de AED-studio’s in Lint logistiek-organisatorisch uit te rollen naar zes vaccinatielijnen, inclusief werving, administratie en registratie van niet-medisch personeel (vrijwilligers en het professioneel team).

Sterk in snelheid

In de AED studio’s in Lint werden er zes vaccinatielijnen opgebouwd die uitgerust moesten worden met laptops, handscanners, E-ID readers, copiers, printers … voor de registratie, anamnese en vaccinatie. Daarnaast moesten er een achttal sets voorzien worden voor de verantwoordelijken van het medisch en niet-medisch team.

 

Om dit IT-technisch mogelijk te maken, schakelde Zanzibar haar eigen IT-partner Netropolix in. Die bestelde dezelfde dag nog 38 laptops, die vier dagen later geleverd zouden worden. Net op tijd voor de ‘Dry Run’, de belangrijke test die enkele dagen later op de agenda stond. De bestelde laptops liepen bij de leverancier echter serieuze vertraging op. De noodoplossing? De IT’ers gingen ter plaatse met eigen laptops van Netropolix en copiers van XEROX om de installatie tijdig te voltooien. Amper één dag later volgde de test en nog een week later werden de tijdelijke laptops vervangen door de nieuwe.

 

“Voor beide partijen was het een intense samenwerking met de nodige obstakels. Gelukkig kwam alles op z’n pootjes terecht.”

Vaccinatiecentrum Lint
Vaccinatiecentrum Lint
Vaccinatiecentrum Lint

Eind goed, al goed

Volgens System Engineer Jory Smeekens van Netropolix was het een unieke opdracht. Vooral omdat ze op voorhand nog niet goed wisten wat ze moesten verwachten. Ook voor het team van het vaccinatiecentrum was het zoeken. “We hebben een intense start gekend”, aldus Dirk Arts, Project Manager bij Zanzibar. “We realiseerden iets in 3 weken waar je normaal 3 maanden voor nodig hebt. Met vallen en opstaan. Daarnaast kwam er nog het bericht van de vertraagde levering. Gelukkig was er de snelle en flexibele service van Netropolix en is alles toch tijdig op z’n pootjes terechtgekomen. Ze hebben zich heel flexibel opgesteld en het volledige project in alle discretie tot een goed einde gebracht.”

Wil je ook genieten van flexibele en snelle IT-ondersteuning?

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Data

Data verliezen is duur

Zorg voor een feilloze business back-up!

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Innovatie

3 zaken die je moet hebben in je moderne werkplek

Volgens Netropolix zijn er slechts 3 zaken die je moet hebben in je kantoor.

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!