logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Moderne werkplek handenvrij configureren en beheren

Windows toets

Die zalige geur van een nieuwe auto of een vers boek. Een nieuwe computer heeft dat ook. De doos openmaken, piepschuim en plastic eraf, en installeren maar. Op dat laatste zit je uiteraard niet te wachten. Scherm na scherm aanvinken, invullen en vervolledigen. Omdat veel medewerkers mobiel werken is dit ook niet altijd gemakkelijk te organiseren. En of je dat nu zelf doet of je IT'ers doen het voor jou, het kost tijd en geld terwijl het veel simpeler kan.

Configureren zonder handen

Wat als nieuwe apparaten configureren een stuk eenvoudiger kon? Een toepassing die het beheer van toestellen uit handen neemt. Een soort zero touch deployment. AutoPilot doet dat. Voorwaarde is dat je een beheerssysteem voor mobiele apparaten hebt zoals Intune en dat Windows 10 is geïnstalleerd.


Dankzij AutoPilot gebeurt de configuratie van nieuwe toestellen automatisch. Je bestelt nieuwe devices bij je hardwareleverancier. Die leverancier registreert online de aankoop van je apparaten. En jij, of je IT-mensen, maakt een configuratieprofiel aan binnen AutoPilot om de opstart van het toestel te vergemakkelijken.

Met een vleugje magie

Wanneer je medewerker het apparaat rechtstreeks thuis ontvangt en aanzet, gebeurt de magie. Zodra het verbinding maakt met het internet herkent AutoPilot het. Zonder fysiek contact krijgt het toestel de gepersonaliseerde set-up van jouw bedrijf.

Beheren en beveiligen op afstand

Mobile device & application management maakt het plaatje af. Met Intune beheer je alle mobiele devices van je bedrijf. Al jouw data is op elk toestel beveiligd. Je bepaalt instellingen van apparaten, rechten en toegangen en je verzamelt gegevens over het gebruik. Daarnaast beheer je de verschillende apps die je medewerkers gebruiken, de instellingen en de updates, én beveilig je je bedrijfsinformatie op de toestellen en in de apps.

Met een gelauwerd product

En nog even dit. Prijzen pakken met je bedrijf is leuk. Het is een erkenning van je visionaire aanpak en reële investeringen. Ondersteunend personeel, techniekers, verkopers, management. Een geoliede machine die ervoor zorgt dat jij een leider bent.
Dus je kan je de euforie wel voorstellen op het hoofdkwartier van Microsoft en bij de divisies in de rest van de wereld. Gartner roept Microsoft uit als leider op vlak van Enterprise Integration. Zowel AutoPilot als Intune zijn onderdelen van dit platform. Gartner is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat technologische ontwikkelingen nauw opvolgt en beoordeelt.

'Nieuwe auto'-ervaring op moderne werkplek

Dus een nieuw toestel laten leveren bij je medewerker thuis kan, inclusief de nieuwe-auto-ervaring. De combinatie van AutoPilot en Intune zorgt voor een eenvoudige en veilige configuratie van het apparaat. Zero touch deployment van Microsoft met het keurmerk van Gartner.

Nieuwsgierig of wil je nog meer weten? Bel me!

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Innovatie

3 zaken die je moet hebben in je moderne werkplek

Volgens Netropolix zijn er slechts 3 zaken die je moet hebben in je kantoor.

Data

Data verliezen is duur

Zorg voor een feilloze business back-up!