Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Cultuurshake!

Linkedinblog.png
facebookblog.png
twitterblog.png
CultureEatsBreakfestLong.png

Navelstaren of ter plaatse trappelen is er niet bij. Bij Netropolix grijpen we elke kans om te verbeteren. Niet om zomaar te veranderen maar om te groeien. Op dit eigenste moment maken we een nieuwe bedrijfsoefening. Samen zoeken we naar gemeenschappelijke waarden. Onder begeleiding, zo slim zijn we wel.


Na een huwelijk in het voorjaar gaan binnenkort de vier entiteiten van Netropolix samenwonen. En omdat elke groep eigen gewoontes heeft, is dit een kans om een nieuw verhaal te schrijven. Samen op weg naar een nieuwe bedrijfscultuur, een mix, een 'cultuurshake'. We vinden dat zéér belangrijk. We willen dat goed doen.

IT'ers onder elkaar

IT’ers hebben een speciaal karakter. Dat gaan we niet ontkennen. Maar IT’ers onderling zijn ook niet allemaal hetzelfde. Een system engineer is niet hetzelfde beestje als een software developer. En samen verschillen ze ook van de salesprofielen die hier rondlopen. Daarom gaan we aan de slag om van alle delen een geheel te maken.


De oefening maken we met iedereen samen. We denken collectief na over veranderingen en verbeteringen. Er is inspraak en medewerkers leren elkaar (op een andere manier) kennen. Iedereen luistert en leert bij over die kleine dingen die het verschil maken.

Specialistenwerk

Bij Netropolix zijn we van mening dat dingen die ertoe doen door een specialist moeten gebeuren. Daarom hebben we de experten van Branded.Careers in huis gehaald om ons te begeleiden. En dat is echt de moeite waard. Hun onbevooroordeelde kijk en de neutrale positie maakt dat we met sprongen vooruit gaan. Bij een interne oefening zouden we nooit hetzelfde resultaat halen.

 
Binnenkort gaan we samenwonen. Geef ons nog even de tijd om verder naar elkaar toe te groeien. Dankzij de professionele ondersteuning is de weg ernaartoe al leuk en leerrijk. Samen bouwen aan een nieuw verhaal door te steunen op elkaars talenten. Een absolute aanrader.
Manu_1500x1500.png

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT ondersteuning.

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS? HET KAN! SCHRIJF JE HIER IN.

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?


Dat kan! Laat hier jouw e-mailadres achter.andere blogs, persberichten en events

content-view-module.png

Visie

Netropolix is Baanbrekende Werkgever '21

Netropolix ondertekende het charter. Ontdek in onze blog waarom.

Software

COVR zorgt voor digitale transformatie congressen

Ontdek hoe COVR dit realiseerde

Teams

Vier tabs die je écht moet hebben in Teams

Ontdek alles over Planner, Power BI ...

Cloud

Veilig in de cloud

Plots beginnen werken in de cloud? Stel je de vraag of je wel veilig bezig bent.

Security

Netropolix ondersteunt kmo's als security partner

Schrijf je nu in voor een security audit

Security

5 tips om Computer Security Day te overleven

Wij geven je vijf tips om het hele jaar digitaal & veilig door te komen.

Cloud

Maak je geen zorgen, maak een back-up

Je bestanden in de cloud zetten, betekent niet hetzelfde als een back-up maken