IT op de Achtergrond

Liever problemen voorkomen dan genezen? Dan is IT op de Achtergrond écht iets voor jou en je bedrijf!

IT moet werken zoals het licht …

IT moet werken zoals het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt. Hierop baseren we ons dan ook om jou duidelijk te maken waarop je ons kan, mag én moet afrekenen: ervaar je IT op de Achtergrond of niet? Het spreekt natuurlijk voor zich dat er vele onmisbare schakels in de keten zijn die maken dat we in deze missie slagen. Of om binnen onze analogie te blijven: of de lamp gaat branden of niet.

Maar wat is IT op de Achtergrond?

IT-infrastructuur is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf vormen. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware of rollen we de meest optimale cloudomgeving uit, op maat van jouw organisatie. Op die manier bouw je je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem dat op de achtergrond draait. IT op de Achtergrond dus.

 

Maar het is natuurlijk niet enkel een tagline. Ook intern volgen we deze rode draad. Bij Netropolix onderscheiden we hiervoor een aantal actiedomeinen met achterliggende meetpunten die cruciaal zijn binnen onze onderneming.

Alles onder controle

Verschillende actiedomeinen

Constante monitoring

Enerzijds komt onze technieker persoonlijk bij je langs voor IT-onderhoud, anderzijds monitoren we vanop afstand je servers, clients en netwerk om proactief te werk te gaan.

Onderhoud van IT, maar ook van klantrelatie

Netropolix onderhoudt niet enkel IT, maar ook haar klantrelaties. Daarom is het belangrijk om jou als klant tevreden te houden. Dit doen we door SLA’s in onze service na te streven.

Altijd in contact

Ga je mee in ons ‘IT op de Achtergrond’-verhaal? Dan geniet je van échte service. Onze experts staan steeds klaar om je IT op de achtergrond te houden. Ontdek de twee mogelijke scenario’s.

Altijd een Plan B

Je internet, database, belangrijke documenten … Je kan niet zonder. Daarom zorgt Netropolix ervoor dat in de opbouw van je bedrijfsinfrastructuur in redundantie wordt voorzien.

Alles netjes op papier

Is je system engineer op onderhoud geweest? Dan heeft hij vast weer wat taken afgestreept van zijn checklist. Wat die actiepunten waren, check je snel in onze documentatietool.

Verlies nooit je gegevens

Data is zeer kostbaar. Een disaster recovery plan op maat van jouw organisatie voor het steeds kunnen terugzetten van je gegevens is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Proactieve aanpak

Jouw vaste system engineer komt op regelmatige basis een kijkje nemen en controles uitvoeren. Door deze persoonlijke aanpak garanderen we je een ‘beter voorkomen dan genezen’-infrastructuur.

Steeds up-to-date

Werk je met een digitaal toestel zoals een laptop of pc dan is het de kunst om deze ook up-to-date te houden. Dankzij ons patch management kan jij op beide oren slapen.

Meer weten over IT op de Achergrond?

Onze accountmanagers vertellen je graag het volledige verhaal met alle voordelen voor jouw bedrijf. Maak nu je afspraak en geniet later van:

  • Proactieve monitoring;
  • Een vast aanspreekpunt;
  • Een vaste technieker, aangevuld met een team vol expertise;
  • Persoonlijk contact.
Maak nu je afspraak

Ontdek ook Business in Versnelling!

Ken je Business in Versnelling al? Hierbij ontdek je hoe je meer haalt uit de IT die je reeds voor handen hebt.

Ontdek Business in Versnelling
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!