IT-projecten

In het dagelijkse leven steunt Netropolix volledig op haar twee concepten IT op de Achtergrond en Business in versnelling. Toch kan je onze experten ook inschakelen voor IT-projecten en IT-ondersteuning. Wij leggen je uit hoe een project ontstaat.

Projectondersteuning vanuit onze concepten

Netropolix steunt dag in dag uit op twee belangrijke pilaren: IT op de Achtergrond en Business in Versnelling. Wanneer er gekozen wordt voor een van deze concepten (of allebei!), zullen we een strategie uittekenen om ons uitgangspunt te bekomen: op dezelfde uniforme en veilige wijze werken van waar dan ook ter wereld. De weg tot dit uitgangspunt bereiken we door het uitstippelen van projecten.

Projectteam met experten

Voor het uitvoeren van IT-projecten heeft Netropolix een projectteam en projectmanagers ter beschikking. De leden uit zo’n projectteam zijn gespecialiseerd in specifieke kennisdomeinen, dit door het behalen van de juiste certificaten en het regelmatig volgen van opleidingen. Onze projectmanagers zijn zelfs PRINCE2-certified, wat betekent dat zij uitblinken in dé methode voor effectief projectmanagement, waarbij enkele fundamentele waarden centraal staan. Een voorbeeld hiervan? De projectmanager moet tijdens het project steeds de bestaansreden en verwachtingen overeind houden.

Aan de slag met jouw IT-projecten

Kan je ondersteuning gebruiken in jouw IT-project? Of vloeit er een project voort uit de werking met Netropolix? Dan stellen wij het juiste team samen en regelen we een eerste kick-off. Daarna starten we ons project implementatieplan op, waarbij onze projectmanager jou te allen tijde bijstaat en onze experts hun kennis delen. Is het project afgerond? Dan doen we graag nog een laatste afsluitcheck om het project volledig te beëindigen.

Netropolix inschakelen?

  • Word begeleid door specialisten
  • Geniet van een duidelijk omlijnd projectplan
  • Verkrijg een vast aanspreekpunt van kick-off tot afsluiting
Contacteer ons voor een babbeltje
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!