Netwerk: altijd in contact met je collega’s

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de infrastructuur. Met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online werkt, is jouw netwerk dan ook een zéér belangrijke schakel. Ons netwerkteam zorgt ervoor dat al het dataverkeer veiligvlot en met de juiste prioriteiten door het netwerk loopt.

Datacenter switching

Bij switches denken we misschien in eerste instantie aan access switches om alles en iedereen van internet te voorzien. Maar switches gebruiken we ook als link tussen verschillende servers en opslag in het netwerk. Voor deze switches werken we steeds met materiaal van onze partner Dell.

Netropolix won een Award van Dell voor het werk dat we verrichten met hun netwerkproducten. Omdat we van alle partners het sterkst wisten te groeien, werden we beloond met de gouden medaille. Een mooie award voor al het harde werk van ons team!

Cybersecurity

Managed wifi

Afhankelijk van jouw wensen, gebruiken we verschillende WiFi-oplossingen: van eenvoudige accesspoints voor kleine omgevingen, over ‘cloud managed’ AP’s van onze partner Cisco Meraki. Op die manier zorgt Netropolix ervoor dat jouw bedrijf niet meer te maken krijgt met slecht ontvangst.

Je bedrijfsnetwerk optimaliseren?

Ons netwerkteam staat voor je klaar en zorgt ervoor dat al het dataverkeer veilig en vlot verloopt.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!