IT-infrastructuur

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf vormgeven. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware en bouw je op die manier je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem. Of je nu heel je technische bedrijfsinfrastructuur aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor je klaar. Daarbij beschikken we over een heleboel referenties en expertise in volgende domeinen.

Netwerk: altijd in contact met je collega’s

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de IT-infrastructuur. Zelfs met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online en vanop afstand werkt, blijft jouw netwerk een zéér belangrijke schakel.

Ontdek meer

Servers & storage: het kloppend hart van jouw bedrijfsinfrastructuur

Servers zijn het kloppend hart van een onderneming. Een goede werking van het serverpark is dan ook enorm belangrijk voor een goede werking van het bedrijf. Daarom houdt binnen Netropolix een enthousiast team van server- en storagefanatics jouw datacenter vol gegevens gezond. Dit met speciale aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud. Zo kan jij op je beide oren slapen!

Meer over servers

Laptops voor zakelijk gebruik

Of het nu een workstation is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiele laptop voor een verkoper, jóuw wensen vormen de basis van ons voorstel. Natuurlijk beperken we ons aanbod niet enkel tot Windows-gebaseerde toestellenOok Applefans vinden hun ding bij Netropolix. Fantastische machines zorgen namelijk voor gelukkige werknemers!

Meer over laptops

Verlies nooit je gegevens

Data is zeer kostbaar. Een disaster recovery plan op maat van jouw organisatie voor het steeds kunnen terugzetten van je gegevens is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Meer over back-ups

Managed services voor jouw IT-infrastructuur

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van Netropolix betekent dit misschien wel dat je je IT-infrastructuur (gedeeltelijk) zal outsourcen. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij Netropolix inhouden om IT as a service aan te bieden.

Ontdek alle actiedomeinen

Ontdek onze merken & toestellen

Voip telefonie

Telefonie

Bel via telefoon, smartphone, browser of webapp van overal ter wereld naar elk nummer. Intern doorschakelen, was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek VoIP
Dell Precision 3640

Zakelijke computers

Breng je tekeningen en ideeën tot leven. Liever met cijfers bezig? Ook voor complexe berekeningen deinzen onze toestellen niet terug.

Ontdek onze desktops
Netropolix cleandesk of propere bureau

Moderne werkplek

Een bureau, een stoel, een laptop en gaan? Het kan, maar er zijn nog manieren om je werkcomfort te verhogen. Ontdek alle toebehoren, zoals dockings en externe schermen.

Stel je werkplek samen

Meer ontdekken?

Ontdek al onze high end toestellen.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!