Op zoek naar een IT-bedrijf regio Schilde?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Schilde een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij Netropolix zit je goed.

IT geruisloos op de achtergrond regio Schilde

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. Netropolix wil graag die basis in jouw bedrijf regio Schilde aanleggen.

Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert Netropolix de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van je onderneming. Dit gebeurt op de veiligste manier om jouw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

Bij Netropolix is IT op de Achtergrond dan ook niet zomaar een holle slogan. IT zou moeten werken als het licht. Na één druk op de schakelaar zou het zorgeloos – op de achtergrond – moeten werken, opdat jij rustig je dagelijkse business runt.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

Bij Netropolix vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Schilde? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf Netropolix. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Schilde brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Bij ons op de koffie?

Kom gerust eens met ons babbelen: telefonisch, online of in ‘t echt! Je krijgt gegarandeerd een interessant voorstel … en een koffietje natuurlijk!

Infrastructuur

BUGA-AUTO en Netropolix kiezen voor elkaar als partner met zekerheid

25/11/2021 – 9 min read

BUGA-AUTO specialiseert zich in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van personen- en bedrijfswagens. In haar vestigingen te Geel, Berchem en Wijnegem, alsook bij de carrosserieafdeling BECAR te Westerlo speelt IT een sleutelrol in uitmuntend bedrijfsbeheer. Bij Netropolix spelen eveneens de bedrijfswagens van Buga een cruciale rol. Sinds 2015 kloppen beide bedrijven bij elkaar aan voor een proactieve aanpak. We interviewden Teun van Hulzen, CEO bij BUGA-AUTO.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!