Op zoek naar een IT bedrijf regio Grobbendonk?

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit regio Grobbendonk, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij Netropolix in Geel aan het juiste adres.

Probleemloze IT regio Grobbendonk

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT dus ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Grobbendonk? Dan komt Netropolix graag een handje helpen.

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

Dat is dan ook de belofte van Netropolix: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Meer over IT op de achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Business Versnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

We zijn er bij Netropolix dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden, als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Meer over Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Grobbendonk? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf Netropolix. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Grobbendonk brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even kennismaken?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Infrastructuur

Beneens & Netropolix maken het samen in de Kempen

25/11/2021 – 7 min read

Al 85 jaar is Beneens een bekende naam in de Kempen. Vandaag leiden neven Joeri en Jo Beneens het bedrijf. Hun kwaliteitsvol succesrecept is altijd gebleven, maar in 2013 kozen ze op het vlak van IT voor een drastisch andere aanpak: “Het eerste contact met Netropolix kwam er toen we diep in de penarie zaten. Sinds we samenwerken met hen hebben er zich geen problemen meer voorgedaan.” We spraken met Joeri Beneens.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!