Inzichten

Netropolix heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van software, infrastructuur, business, cloud … Tijdens al deze jaren hebben we heel wat kennis vergaard. En die delen we maar al te graag met jullie. Daarom vind je hieronder een overzicht van verschillende kanalen zodat jij mee bent met de laatste ontwikkelingen binnen de IT-sector.

Blog

Lees de laatste digitale nieuwtjes, blijf op de hoogte van de interessantste persberichten over Netropolix én ontdek de leukste evoluties in de IT-wereld!

Ontdek onze blog

Cases

Dat IT op de Achtergrond gewoon werkt, hebben we al verschillende keren bewezen. Ben je echter nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze klantcases en laat je overspoelen door IT die écht werkt!

Ontdek onze klantcases

Events

Netropolix organiseert op regelmatige basis events, gaande van opendeurdagen tot jobbeurzen en partner-events. Blijf op de hoogte van wat er leeft.

Check onze events

Opleidingen

Netropolix maakt er een gewoonte van haar kennis door te geven. Meestal via ontbijtsessies, maar ook via opleidingen met interne en externe sprekers. Volg het op de voet.

Volg onze opleidingen
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!