Events

IT, we kunnen niet meer zonder. Want wat zouden we doen zonder onze smartphone en laptop? En wat zouden we zijn zonder de websites en apps waarop we vanalles opzoeken en aankopen?

Eén ding is zeker: IT vergemakkelijkt ons leven aanzienlijk dankzij de vele apps, websites, soft- én hardware. Altijd en overal bereikbaar zijn, is makkelijker dan ooit. Dat is in het bedrijfsleven niet anders. Wij willen jouw organisatie vanuit onze expertise graag helpen een beter inzicht te krijgen in technologie, waardoor goede en efficiënte keuzes het logische vervolg zijn. Daarom organiseren wij voor jou volgende events.

Netropolix’ virtueel jobevent

Op woensdag 16 februari gaat de virtuele jobbeurs van Netropolix door! Tijdens deze beurs kan je kennismaken met Netropolix als bedrijf, maar ook met verschillende toekomstige collega’s die reeds de job uitvoeren. Schrijf je in en kom vrijblijvend luisteren. Wie weet vind je de job van je leven in Sales of IT!

Wat kan je verwachten:

  • Een voorstelling van Netropolix;
  • Een Q&A over het DNA van het bedrijf;
  • Een netwerkmoment met medewerkers die hun functie toelichten;
  • De mogelijkheid tot het inplannen van een sollicitatiegesprek.

Netropolix is een IT-bedrijf, maar we zijn ook op zoek naar andere profielen. Momenteel staan er heel wat vacatures open, maar indien je graag spontaan solliciteert, kan dat uiteraard ook.

 

PS inschrijven is verplicht, maar bij registratie op het platform kan je voor een anonieme alias kiezen.

Check onze vacatures
Virtueel jobevent

Aarzel niet en schrijf je in!

Klaar na de dagelijkse rush van werken, kinderen en school? Dan kan je vanaf 21u inloggen voor ons virtueel jobevent.

Schrijf je in
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!