Ben jij voldoende verzekerd tegen cyberattacks?

Ben jij voldoende verzekerd tegen cyberattacks?

01/06/2023

Ben jij er zeker van dat je voldoende verzekerd bent tegen cyberaanvallen? Of juist niet? Kom naar ons event op 1 juni en ontdek het.

Wist je dat in het derde kwartaal van 2022, een Belgisch bedrijf gemiddeld te maken kreeg met maar liefst 801 cyberaanvallen? Maar wat als je dit kunt voorkomen? Bij Netropolix, Netflow en Cavere geloven we dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom nodigen we jou uit voor een informatieve sessie over cybersecurity, waarin we de belangrijkste zaken toelichten om online risico’s te beperken.

Ben je up-to-date met je bedrijfstoestel, software en antivirus? Log je in via single sign-on? Meld je je op een veilige manier aan op bedrijfsapplicaties? Zijn medewerkers actief opgeleid om online bedreigingen te herkennen? Speur je proactief naar cyberdreigingen in je netwerk? En heb je al een cyberriskverzekering afgesloten? Als je nog twijfelt over een van deze zaken, dan is onze sessie een must-attend event voor jou.

Onze cybersecurity experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van praktische tips en tricks om jouw bedrijfsbeveiliging te optimaliseren. Dus waar wacht je nog op?

Schrijf nu in voor ons event en verlaag het risico op cyberaanvallen in jouw bedrijf.

 

Praktisch

  • Donderdag 1 juni 2023 vanaf 14u
  • Netropolix Kleinhoefstraat 11/1, 2440 Geel

Schrijf nu in

Sprekers

Patrick Commers

14u30

Patrick Commers – specialist cybersecurity

Emanuel van der Aalst

15u00

Emanuel van der Aalst – Chief Evangelist Netropolix

Dirk Vandenbergh

15u30

Dirk Vandenbergh – specialist cyberverzekeringen

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!