Netropolix jobevent

Netropolix jobevent

04/12/2023

Kom kennismaken met Netropolix tijdens een heerlijk dampend koffietje of een frisse pint op ons jobevent!

Op zoek naar een uitdagende job met fijne collega’s?

Op zoek naar een nieuwe job in de Kempen (of verder weg: aan jou de keuze)? Je opties verkennen? Of gewoon razend benieuwd naar de bedrijfsfeestjes en sfeer bij Netropolix? Schrijf je dan zéker in voor ons maandelijks jobevent.

Het Netropolix jobevent is geen doorsnee ‘jobbeurs’. Wij houden van een persoonlijke aanpak en verkiezen om met een klein aantal een koffietje (of iets anders natuurlijk) te drinken in een Geelse brasserie. Het jobevent heeft dan ook geen verplichtingen: stel al je vragen over de job, het bedrijf, de collega’s … volledig vrijblijvend!

 

Geprikkeld?

Schrijf je nu in

Ben jij onze match?

Dát gaan we ontdekken tijdens het jobevent! Maar uiteraard kan je op voorhand al eens kijken of je bij ons past. Zo is onze business volop aan ‘t groeien en hebben we bijgevolg heel wat vacatures online staan. Kijk even of er wat voor je tussenzit, maar ook als er voor jou geen vacature openstaat, ben je welkom om al je talenten tentoon te stellen.

Check onze vacatures

Schrijf je nu in!

  • 4 december, 19u – 20u
  • Brasserie Volt, Markt 76, 2440 Geel
  • Je herkent onze collega’s aan het Netropolix hemdje dat is vastgemaakt aan de stoel. Zodra iedereen aanwezig is, gaat dit hemdje weg, zodat je ongestoord kan babbelen.

Hier moet je zijn

Evelien - matchmaker

Vragen of opmerkingen?

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!