Vast contact

Een van de overtuigingen van Business in Versnelling™️ is dat enkel externe aandacht het proces op gang houdt. Daarom maken we onder andere bewust de keuze om een vast contact in te zetten voor alle communicatie. 

Bekend gezicht

Iemand die je business begrijpt en je aanvult op technologisch vlak? Dat is onze Business Versneller. Hij komt op regelmatige tijdstippen bij je langs. En uiteraard zorgen wij ervoor dat dit steeds dezelfde persoon is. Hij leert je business kennen alsof deze van zichzelf is.  

Bij de start van jouw traject krijg je een vaste Business Versneller toegewezen die van A tot Z het hele verhaal uitstippelt, coördineert en bijstuurt. Op die manier kan je bij elk bezoek niet enkel de draad meteen oppikken, maar ook snel en efficiënt nieuwe quick wins toepassen. Met andere woorden zorgt hij ervoor dat jouw doel steeds voor ogen blijft. 

Transparante communicatie

Ook als onze Business Versneller een expert vanuit het team van Netropolix meebrengt, blijft hij jouw vast aanspreekpunt. Daarbij zorgt hij ervoor dat de belanghebbenden binnen jouw onderneming op tijd gebrieft worden. Zo weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt. 

Klaar om jouw business te versnellen?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!