Regelmatig

Een van de overtuigingen van Business in Versnelling™️ is dat enkel externe aandacht het proces op snelheid houdt. Daarom maken we onder andere bewust de keuze om regelmaat in te voeren.  

Om het succes van onze inspanningen te garanderen, zorgen we ervoor dat het project waarmee je die periode bezig bent, op de agenda gehouden wordt. Dit project op de agenda zetten en houden is een van de belangrijkste taken van de Business Versneller.   

Het belang van een goede implementatie

Bij elk periodiek versnellingsmoment neemt onze Business Versneller de tijd om het bepaalde topic toe te lichten en/of bij te sturen. We kiezen voor deze werkwijze omdat de verandering op die manier pas echt grondig toegepast kan worden. De implementatie is maar zo sterk als de adaptatie die plaatsvindt binnen het bedrijf. Om dit te illustreren geven we graag een herkenbaar voorbeeld mee: 

Stel, je hebt als onderneming een training gehad over het juiste gebruik van Teams en Outlook. Maar zo’n one-shot blijft niet  altijd even lang hangen. Daarom zal onze Business Versneller deze onderwerpen overbrengen in de vorm van quick wins en regelmatig aftoetsen of ze effectief toegepast worden. 

Graag meer weten over Business in Versnelling™️?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!