Quick win

Met Business in Versnelling™️ maken we de keuze om quick wins in te zetten om je business te versnellen. Maar wat wil dat precies zeggen?

Een van de overtuigingen van Business in Versnelling™️ is dat big bangs (grote langdurige projecten) niet werken. Daarom maken we met dit concept bewust de keuze om kleine stapjes te zetten om op die manier het beste resultaat te behalen.

Deze stapjes bestaan uit verschillende quick wins. Een reeks van slimme toepassingen, tips & tricks en veel meer.

Een werkbaar voorbeeld

Als je kiest voor Business in Versnelling™️, kies je voor je eigen Business Versneller. Een van zijn taken is het omzetten van quick wins naar de realiteit. Het grote voordeel van deze aanpak? Dat is dat je vanaf dag 1 tijd én geld bespaart, win-win toch? Om het tastbaarder te maken, geven we graag een veelvoorkomend voorbeeld:

Stel, je medewerkers zijn het eerste uur van hun werkdag bezig met het verwerken van hun ongelezen mails, maar door middel van enkele eenvoudige tips bespaar je per medewerker vijf minuten tijd. Vermenigvuldig die vijf minuten eens met het aantal personen uit de onderneming en vergelijk het met de opbrengst ervan. de rekensom is snel gemaakt.

Aanpak van de Business Versneller

Zoals eerder aangehaald, zorgt jouw Business Versneller voor het uitrollen van de quick win. In de praktijk volgt hij hiervoor enkele stappen. In eerste instantie gaat hij kijken naar de noden van jou en jouw onderneming. Op basis hiervan, en met de beste return on investment in het achterhoofd, kiest hij de correcte quick win voor jouw specifieke vraag.

Vervolgens gaat hij deze toepassen of toelichten bij de persoon die er dagelijks mee geconfronteerd wordt: de frustratie bij de bron aanpakken met andere woorden.

Ook tijd én geld besparen met een quick win?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!