Kruisbestuiving

Een van de overtuigingen van Business in Versnelling™️ is dat het te breed en veranderlijk is. Je kan als ondernemer niet voortdurend op de hoogte blijven van de veranderingen op IT-vlak. Het is bijgevolg niet evident om het alleen aan te pakken. Daarom kiezen we, naast co-creatie en een heel team van experts, ook bewust voor kruisbestuiving. 

Kruisbestuiving van inzichten

Onze Business Versneller heeft een uitgebreid portfolio van klanten onder zijn hoede. Hierdoor heeft hij al veel ervaring kunnen opdoen uit eerdere cases en best practices die ook van toepassing kunnen zijn op jouw onderneming. 

Het grote voordeel hiervan? Dat is dat hij je sneller de juiste quick wins gaat aanleren waardoor voor jou de terugverdientijd korter wordt. Graag een tastbaar voorbeeld? Say no more: 

Stel, je hebt een medewerker die tijd vrijmaakt om aan de hand van tutorials, een best practice uit te spitten die jouw onderneming veel tijd oplevert. Win. Maar stel je nu voor dat onze Business Versneller, die dit al honderd keer gedaan heeft, dit uitlegt. Dat is én tijd besparen voor jouw medewerkers en een Business Versneller die zijn kennis deelt. Win-win. 

Benieuwd naar wat dat voor jouw onderneming kan betekenen?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!