Heel team van experts

Een van de overtuigingen van Business in Versnelling™️ is dat het te breed en veranderlijk is. Het is bijgevolg te veel om alleen je tanden in te zetten. Want als onderneming kan je niet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe technologie trends en tegelijk bezig zijn met je dagdagelijkse zaken. Daarom is een volledig team van experts een van de vele bewuste keuzes die we maken binnen ons concept 

IT, een zeer ruim begrip

IT is een zeer ruim begrip. Globaal onderscheiden we verschillende domeinen. Deze variëren van firewalls tot servers en van netwerken tot de cloud. 

Om een veilige en goed werkende onderneming te hebben, moet je over kennis van minstens de helft van deze domeinen beschikken. Maar wil dat dan zeggen dat je een half leger aan IT’ers in huis moet nemen? Helemaal niet! Of toch niet als je kiest voor Business in Versnelling™️. 

Business Versneller als coach van team van experts

Naast de zeer brede kennis van onze Business Versneller zelf, heeft hij een heel team van experts ter beschikking. Heeft hij je technologie dus goed onder de loep genomen? Dan kan hij de juiste persoon op de juiste plaats inzetten. Want bij Netropolix hebben we namelijk voor alle verschillende domeinen, een expert in huis die flexibel ingezet kan worden.  

Op die manier zorgen ze er samen voor dat jouw business gaat versnellen. En de Business Versneller? Die blijft in het hele verhaal jouw vertrouwde aanspreekpunt. 

Zin om jouw business te versnellen?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!