Flexibel samenwerken

Vlot samenwerken. Het klinkt misschien eenvoudig, maar in tijden van digitalisatie en thuiswerken, steken er toch af en toe problemen de kop op. Hoe werk je met meerdere collega’s tegelijkertijd aan één bestand? Hoe calculeer je automatisch focustijd in je agenda? En wat met tijdrovende herhaaldelijke klussen? Overal is een oplossing voor, maar je moet er uiteraard van op de hoogte zijn. We sommen graag de mogelijkheden voor je op.

Vlotte communicatie met collega’s

Slimmer en productiever werken? Dat is enkel mogelijk met de juiste tools. Maak gebruik van een intelligente agenda en een slim Postvak IN en zorg ervoor dat de juiste mails prioriteit krijgen dankzij Exchange!

Exchange

Exchange is dé tool die je helpt het overzicht te bewaren in je mailbox. Samenwerken aan belangrijke documenten, prioritaire mails vastpinnen en een persoonlijke look and feel zorgen voor extra productieve dagen.

Intelligent postvak

Een intelligent Postvak IN in jouw Outlook? Dat betekent een mailbox, aangepast aan jouw workflow, een gestructureerd postvak én verbeterde zoekopdrachten die leiden tot verbluffende resultaten.

Organiseer je agenda

Feilloos timemanagement is enkel haalbaar met de juiste tools. Met de agenda in Outlook plan je automatisch afspraken vanuit e-mails, ontvang je suggesties die passen bij je werkstijl en regel je eenvoudig even me-time of focustijd.

Samenwerken: off- & online

Teams is meer dan een communicatiemiddel. Het brengt collega’s samen, ook al zijn ze kilometers van elkaar verwijderd. Thuiswerken was nog nooit zo eenvoudig. Het is de ideale oplossing om afstanden én tijdstippen te overbruggen. Want eerlijk: dat halfuur onderweg in de auto kan jij wel beter besteden, niet?

Chatten via Teams

Communiceren

Hybride samenwerken was nog nooit zo simpel. Chatten of bellen: het kan met Teams. In een handomdraai stel je een dringende vraag aan een collega en in enkele seconden breng je een hele werkgroep op de hoogte van het laatste nieuws.

Teams samenwerken

Online vergaderen

Werkt die ene klant of leverancier net iets te ver? Geen probleem: dankzij Teams regel je eenvoudig videocalls. Handig en – vooral – tijdbesparend.

Cybersecurity Netropolix

Bestanden delen

Werk je met meerdere personen aan een project? Dan is het delen van bestanden een efficiënte vereenvoudiging van het proces.

Ontdek alles over Teams

Upgrade je online omgeving

Een slimme mailbox en online vergaderen: dat is al heel wat. Maar wat als je deze omgeving nog kon upgraden met allerlei gratis integraties? Wij zetten de handigste voor jou op een rij:

Plannen maken

Dankzij Planner in Teams wijs je eenvoudig taken toe aan teamleden. Hang er een prioriteitsniveau en deadline aan vast en je teamleden krijgen automatisch reminders in hun mailbox. Fantastisch, toch?

Peilingen & surveys

Organiseer je een webinar of teambuilding? Of ben je benieuwd wat er beter kan binnen je team? Peil snel naar de mening van collega’s of klanten met Forms. Zo doe je een (anonieme) bevraging om jouw teamwerking te optimaliseren!

Workflows automatiseren

Automatiseer bedrijfsprocessen eenvoudig met Power Automate. Vermijd handmatige herhalende taken en maak plaats voor intelligente automatische workflows. Dag tijdrovende klussen, hallo vrije tijd.

Aan de slag! Netropolix helpt je graag

Flexibel en efficiënt samenwerken met jouw collega’s: klinkt dat als iets voor jou? Dan bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn voor je organisatie. Advies op maat voor een optimale workflow staat daarbij centraal. Twijfel dus niet en neem vrijblijvend contact op!

Ja, ik wil flexibel werken
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!