Actiedomeinen business in versnelling

Samenwerken heeft de afgelopen jaren een heel andere dimensie gekregen. Waar jaren geleden iedereen nog fulltime aanwezig was op kantoor, werken er vandaag verschillende medewerkers van thuis uit. Hoe kan je toch zorgen voor een optimale samenwerking met synergie, waarbij je business niet blijft stilstaan, maar juist een versnelling hoger schakelt?

Smart calling

Werk je van thuis uit en heb je geen telefoon van het werk? Kan je maar moeilijk intern doorschakelen? Of heb je te kampen met een slechte telefoonlijn? Met Smart Calling ben je nooit onbereikbaar voor klanten, leveranciers en collega’s. Ontdek alle voordelen voor jouw bedrijf.

Ontdek smart calling

Flexibel samenwerken & communiceren

Samenwerken. Het klinkt eenvoudig, maar in tijden van digitalisatie en thuiswerken, steken er toch af en toe problemen de kop op. Hoe werk je met meerdere collega’s tegelijkertijd aan één bestand? Hoe calculeer je automatisch focustijd in je agenda? En wat met tijdrovende repititieve klussen? We sommen graag de opties voor je op.

Start met flexibel samenwerken

Aan de slag met data

Je hebt geen tijd om data om te zetten in grafieken en neemt vaak beslissingen op buikgevoel. Je weet dat je je cijfers beter eens onder de loep zou nemen, maar je verliest er steeds zoveel tijd aan. Hoe bekom je inzichten waarmee je je volledige business naar een hogere versnelling brengt?

Zo zet je data slim in

Efficiënt vergaderen

Online, fysiek of hybride … Tegenwoordig vergaderen we in allerlei soorten vormen. Maar dat brengt ook bepaalde issues met zich mee. Hoe vermijd je deze? En welke tools gebruik je hiervoor?

Beter verkopen

Altijd en overal toegang verkrijgen tot klantinformatie? Zorgen dat mede-accountmanagers ook op de hoogte zijn? Verkoopkansen optimaliseren? Dat kan enkel als je optimaal gebruikmaakt van de juiste tools.

Plannen maken

Vereenvoudig je werkmanagement, plan tijdig focustijd in en verkrijg inzichten in wat je waar en wanneer​ het beste uitvoert.

Werken met documenten

Ga slimmer en sneller aan de slag met documenten en zorg ervoor dat iedereen wegwijs is in de documentflow.

Je business versnellen? Het kan!

Maak meteen een afspraak met een van onze accountmanagers en geniet van:

  • Meer waar voor je geld;
  • Verhoogde efficiëntie;
  • Een specialist ter zake;
  • Geautomatiseerde repetitieve taken;
  • Tijdwinst;
  • Een vast aanspreekpunt.
Maak hier je afspraak

Ontdek ook IT op de Achtergrond

Ook je ding kunnen doen zonder gestoord te worden? Dat kan met IT op de Achtergrond. Dankzij dit concept nemen wij jouw IT voor onze rekening, zodat jij je volledig kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!