Business in versnelling™️

Hoe bereik je efficiënt je doelen met technologie die je reeds voor handen hebt? We vertellen je graag hoe je je tools beter inzet, hoe je meer waar krijgt voor je geld krijgt én hoe je je bedrijfsprocessen optimaliseert.

IT als middel om je doelen te bereiken

We zijn er bij Netropolix van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden, als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Maar wat is Business in Versnelling™️?

Netropolix bekijkt IT niet langer enkel ​als het beschikbaar maken en houden van infrastructuur. Met Business in Versnelling™️ gaan we voor het optimale gebruik van technologie in de brede zin. Dat optimale gebruik is niet statisch, ​maar dynamisch in functie van jouw ambities. Hierbij zijn volgende drie overtuigingen steeds de rode draad:

1.Te breed en veranderlijk dus kan je niet alleen: als onderneming kan je niet voortdurend op de hoogte blijven van de verschillende veranderingen op IT-vlak. Daarom bundelen we onze kennis en expertise om jou het beste te helpen.

2. Big bangs werken niet: in plaats van de boel volledig op stelten te zetten, geloven we juist dat een stap voor stap aanpak voor het beste resultaat zorgt.

3. Enkel externe aandacht houdt het op gang: wij zorgen ervoor dat er resultaten geboekt worden en dat deze groei op de agenda van jouw bedrijf blijft staan.

Daarnaast spelen onze Business Versnellers een belangrijke rol. Jouw strategische doelen liggen vast al klaar, maar zij denken tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt. Misschien wist je niet eens wat je er allemaal nóg mee kon? Je haalt dus meer uit de tools waarvoor je al betaalde.

Wat mag je zoal verwachten?

Natuurlijk is het efficiënter gebruikmaken van je tools maar een deel van het geheel. Zo stellen we ook nieuwe apps voor, evenals automatisatie of verbetering van bepaalde processen en procedures, afhankelijk van jouw noden en wensen. Aan de hand van bijvoorbeeld workshops en opleidingen van management en medewerkers trachten we in je business een versnelling hoger te schakelen.

 

Waarbij we je zoal kunnen helpen?

 • Je verliest tijd met het zoeken naar e-mails die opgevolgd moeten worden;
 • Na elke meeting besteedt de notulist een half uur aan het omzetten van de notities in een verslag en to do’s;
 • De wekelijkse online meeting begint steevast met 5 minuten vertraging omdat het scherm niet voor iedereen leesbaar is;
 • Niet iedereen slaagt de gedeelde bestanden op de juiste plek op, je verliest dus dagelijks enorm veel tijd om deze te zoeken.
Business in Versnelling™️

Onze keuzes

Business versneller inschakelen of alles zelf doen?

Wat zijn nu de voordelen van Business in Versnelling™️ tegenover zelf een gelijkaardig traject uitstippelen? We merken vaak dat deze trajecten veel tijd vragen die er door de dagelijkse drukte gewoonweg niet is. Hierdoor eindigen deze initiatieven vaak zonder duidelijk resultaat.

Met een Business Versneller kies je voor:

 • Brede kennis uit verschillende sectoren en domeinen;
 • Iemand die consequent de agenda bewaakt;
 • Weinig risico door ‘quick wins’ met korte terugverdientijd en duidelijke ROI;
 • Duidelijke en beproefde manier van werken en bijhorend plan van aanpak.

Je business versnellen? Het kan!

Maak meteen een afspraak met een van onze accountmanagers en geniet van:

 • Meer waar voor je geld;
 • Verhoogde efficiëntie;
 • Een specialist ter zake;
 • Geautomatiseerde repetitieve taken;
 • Tijdwinst;
 • Een vast aanspreekpunt.
Maak je afspraak

Ontdek ook IT op de Achtergrond

Ook je ding kunnen doen zonder gestoord te worden? Dat kan met IT op de Achtergrond. Dankzij dit concept nemen wij jouw IT voor onze rekening, zodat jij je volledig kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!