Business in versnelling

Hoe bereik je efficiënt je doelen met technologie die je reeds voor handen hebt? We vertellen je graag hoe je je tools beter inzet, hoe je meer waar krijgt voor je geld krijgt én hoe je je bedrijfsprocessen optimaliseert.

IT als middel om je doelen te bereiken

We zijn er bij Netropolix van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden, als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Maar wat is Business in Versnelling?

Netropolix gaat IT niet langer enkel bekijken ​als infrastructuur beschikbaar maken en houden. ​Het gaat voortaan om het optimale gebruik ​van technologie in de brede zin door de klanten. ​Dat optimale gebruik is niet statisch, ​maar dynamisch in functie van de ​ambities van de klant. ​

 

Je strategische doelen liggen zeker al vast, maar onze Business Versnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon. Je haalt dus nóg meer uit de tools die je al had, met bijgevolg meer waar voor je geld dus.

Wat mag je zoal verwachten?

Natuurlijk is het efficiënter gebruikmaken van je tools maar een deel van het geheel. Zo zullen we ook nieuwe apps voorstellen, evenals automatisatie of verbetering van bepaalde processen en procedures. Aan de hand van bijvoorbeeld workshops en opleidingen van management en medewerkers trachten we in je business een versnelling hoger te schakelen.

 

Waar wij je zoal bij kunnen helpen?

 • Mails komen steeds in je spam terecht. Zo misloop je interessante aanbiedingen, maar ook facturen.
 • Er is veel data beschikbaar, maar je slaagt er niet in dit inzichtelijk te krijgen.
 • Verschillende repetitieve taken handel je nog manueel af.
 • Je projectafdeling heeft geen planningssoftware.
 • Je salesteam weet geen blijf met alle klantgegevens.

Verschillende actiedomeinen

Business in versnelling speelt zich op verschillende domeinen af. Misschien heb je vooral nood aan efficiënte communicatie en vergaderen? Of loopt er soms iets mis bij het opslaan van klantgegevens in je database of crm? Ontdek snel alle actiedomeinen die we samen met jou kunnen uitspitten.

Ontdek onze actiedomeinen

Je business versnellen? Het kan!

Maak meteen een afspraak met een van onze accountmanagers en geniet van:

 • Meer waar voor je geld;
 • Verhoogde efficiëntie;
 • Een specialist ter zake;
 • Geautomatiseerde repetitieve taken;
 • Tijdwinst;
 • Een vast aanspreekpunt.
Maak je afspraak

Ontdek ook IT op de Achtergrond

Ook je ding kunnen doen zonder gestoord te worden? Dat kan met IT op de Achtergrond. Dankzij dit concept nemen wij jouw IT voor onze rekening, zodat jij je volledig kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!