Netropolix neemt care solutions over
Infrastructuur

Netropolix neemt infrastructuur care solutions over

15/10/2019 - 1 min read

Dinsdag 15 oktober 2019 heeft Netropolix de overname van de IT-infrastructuurafdeling van Care Solutions afgerond. Die laatste hield zich bezig met de IT in de zorgsector, maar wil zich vanaf nu focussen op de software ervan.

Care Solutions heeft beslist zich in de toekomst enkel nog te focussen op de ontwikkeling van software voor de zorgsector. Om ervoor te zorgen dat alle dienstverlening betreft IT-infrastructuur in goede handen blijft, hebben zij een overnemer voor hun IT gezocht en gevonden in Kempisch IT-bedrijf Netropolix.

Succes formule

Netropolix zorgde dus voor de overname van de infrastructuurtak van het IT-bedrijf. Daarmee zal het de succesformule ervan in de toekomst verder uitbouwen en optimaliseren in het door Netropolix beproefde ‘IT op de Achtergrond’-concept.

Extra system engineer bij Netropolix

Luc Somers, die tewerkgesteld was bij Care Solutions, zal zijn taak als System Engineer met plezier verderzetten bij Netropolix. Door deze gedeeltelijke overname van het IT-bedrijf is Netropolix dus weer een System Engineer rijker én biedt het nog meer expertise op het vlak van infrastructuur en hardware.

Kjell Spruyt

Graag meer informatie?

Kjell Spruyt
Sales manager
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!