Trans4more
Over Netropolix

Trans4more: flourishing organisations

25/04/2019 - 2 min read

Voor de derde editie van Trans4MORE hebben Blenders, Thomas More, Netropolix, Salar en Events Catering Bevers / b-verse de krachten gebundeld om er ook dit keer weer een onvergetelijk netwerkevent van te maken. Deze week lossen we maar liefst 5 nieuwe - gratis - workshops! Lees hieronder verder.

Karen Lee
Zowel bewust als onbewust wordt ieder van ons beïnvloed door het snelle tempo van onze huidige levensstijl en verliezen we soms onze medemens uit het oog.

Karen Lee Downes – ‘Leading self | Leading others’

Workshop door de Keynote Speaker

Karen laat je jezelf meer dan ooit bewust worden van onze verbondenheid. Zij weet als geen ander iemand zo te motiveren om een steentje bij te dragen aan bloeiende organisaties, gebouwd op menselijkheid. Een deep dive volgend op haar keynote eerder op de avond.

 

JAN RAUTER
In een wereld van doelen en resultaten zijn we vergeten wat de kracht van stilte is. Jammer, want ze is een belangrijke bron van inzicht …

Jan Rauter – ‘Stilte als geheim ingrediënt’

Ssst … hier rijpt de mens!

Jan wijdt een deel van zijn succes als ondernemer aan zijn oren. Meer bepaald aan zijn capaciteit om te luisteren. Naar de dingen die gezegd worden, maar ook naar de dingen die niet benoemd worden. Stilte als ingrediënt voor geluk of succes?

MIQUE ACKE
Plezier als grote motivator staat in deze workshop centraal. Hoeveel vreugde en potentie kan gegenereerd worden vanuit individueel en sociaal spel, voor zowel mens als organisatie?

Mique Acke – ‘De essentie en kracht van Playfulness’

Playfulness is een attitude

Mique deelt maar al te graag heel wat over de mind-set, de waarden en de inherente regels van een goed spel. Theoretisch verhelderend en praktisch inspirerend. Een voorsmaakje van een boek dat nog dit jaar van haar zal uitkomen.

REBECCA DAY
Over de hele wereld proberen mensen meer gedaan te krijgen in minder tijd, baant men een weg doorheen interne onrust en gebruikt men het reeds overbelaste intellect om oplossingen te vinden voor hun stress en uitdagingen. Aan het einde van de dag proberen we te dansen, sporten of aan yoga te doen op een matje om de zware lading van zich af te schudden.

Rebecca Day – ‘Off the mat’

Hoe halen we de oefeningen van op de mat naar ons leven los van de mat?

Rebecca, dochter van keynote speaker Karen Downes, toont je enkele levenslessen en leert hoe je deze kan integreren in jouw leiderschapsstijl.

BERT SMEETS
Het menselijk kapitaal is een belangrijke hoeksteen van een organisatie. Helaas zijn we ons nog vaak onbewust van het percentage onbenut potentieel dat aanwezig is.

Bert Smeets – ‘In ieder van ons zit een kampioen!’

Het beste uit jezelf en anderen halen?

Bert heeft een rijke historie in het begeleiden van Olympische atleten, Champions League voetballers, Formule 1 piloten én bedrijfsleiders naar een hoger potentieel. Inzichten uit eerste hand die je mee kan nemen naar jouw eigen organisa

Emanuel van der Aalst

Wil je meer informatie over de workshops?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!