Dell 2019
Over Netropolix

Netropolix voor het derde jaar op rij in de prijzen bij Dellemc

19/09/2019 - 1 min read

Recent mochten we voor het derde jaar op rij een mooie award in ontvangst nemen van DellEMC. Voor de tweede keer op rij in de categorie van de clients solutions.

Dell 2019

Derde keer in prijzen

We vielen opnieuw in de prijzen als beste reseller in de categorie van de workstations, laptops en desktops. We hebben steeds aangegeven dat we bijzonder blij zijn met deze erkenning. Dit omdat een goede PC, tablet of laptop het eerste en vaak het enige is wat je als gebruiker ervaart van een moderne IT-omgeving. Veel andere categorieën van producten (servers bijvoorbeeld) die Dell|EMC verkoopt, hebben een geduchte concurrent aan hun cloud alternatieven. Niet zo voor clients en het netwerk tussen de PC en de cloud. Die gaan in de toekomst alleen maar aan belang winnen. Laat clients en netwerk nu net de twee categorieën zijn waar Dell|EMC ons dus voor het derde jaar op rij in uit roept tot hun beste partner.

Juiste toestel voor elke klant

We gaan er dan ook prat op om steeds te zoeken naar een juiste machine voor onze klanten! Want zeg nu zelf, er is toch niets zo leuk als een nieuwe laptop of desktop! Bovendien blijft onze stelling dat fantastische machines zorgen voor blije medewerkers. Daar streven we toch elke dag naar

Emanuel van der Aalst

Meer weten over onze prijs?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!