Microsoft Gold partner
Over Netropolix

Persbericht: 5 keer goud voor Netropolix

28/07/2021 - 2 min read

Niet alleen op de Spelen in Tokyo worden er medailles behaald. Ook in de Kempen zijn ze uitstekend bezig. Zo mocht IT-bedrijf Netropolix uit Geel een vijfde Gold Competency van Microsoft in ontvangst nemen én twee zilveren trofeeën bij op de kast zetten.

Bewijs van expertise en ervaring

Microsoft, de Amerikaanse softwareontwikkelaar, heeft verscheidene partners over de hele wereld. Aan deze partners deelt het bronzen, zilveren en gouden competenties uit op het vlak van (business) apps, infrastructuur, data, artificiële intelligentie, moderne werkplekken en security. Het behalen van zo’n competentie is een mooi bewijs van expertise en ervaring.

 

Maar die medaille ontvang je natuurlijk niet zomaar. Een bedrijf moet daarvoor voldoen aan enkele criteria. Zo moet het onder andere bewijzen dat het volop business doet in die specifieke competentie en moeten medewerkers opgeleid worden en slagen voor een examen.

Geslaagd met glans

Netropolix investeerde in 2021, net zoals elk jaar, in het opleiden van medewerkers. Zo wisten enkele enthousiaste System Engineers van de Kempische IT-speler onlangs met glans te slagen op hun Microsoft examens.

 

Bovendien zorgde covid voor een extra boost in datacenter transformatie. Nooit migreerde Netropolix zoveel klanten van lokale installaties naar de cloud. Samen met de opleidingen zorgde deze massale migratie naar de Microsoft Azure cloud voor de vijfde Gold Competency: Infrastructure as a Service.

Vijf keer goud, twee keer zilver

Naast deze medaille ontving Netropolix al eerder goud voor Application Integration, Cloud Productivity, Windows & Devices én SMB. Daarnaast mag het sinds kort ook zilveren medailles toevoegen voor Application Development en Collaboration & Content.

 

Het behalen van deze competenties is een indicatie voor de betrouwbaarheid en ervaring van Netropolix. Het is dan ook een mooie bezegeling voor de investeringen die het bedrijf jaar na jaar doet.

Op zoek naar IT-expertise in jouw bedrijf? Of aan de slag in een vooruitstrevend bedrijf? Netropolix helpt je graag verder.

Emanuel van der Aalst

Meer weten over onze prijzen?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!