HR

Een dag in het leven van administratief medewerker Inge

29/04/2021 - 3 min read

Het onthaal: het eerste contact met een bedrijf. Enorm fijn om meteen een lachend gezicht te zien als je binnenkomt. Maar wat houdt een job achter de balie bij Netropolix nu juist in? Inge vertelt het je graag!

Mijn carrière pad

Ik studeerde voor leerkracht wetenschappen en deed daarna een avondopleiding boekhouden. Zo ben ik al ongeveer 14 jaar actief in de boekhoudkundige en administratieve sector. Corona zorgde ervoor dat mijn job in gedrang kwam, maar gelukkig kon ik bij Netropolix terecht.

Word administratief medewerker bij Netropolix

Check onze vacatures

Interesse om bij ons te werken?

Administratief en nog veel meer

Bij het administratieteam van Netropolix werken, is meer dan elke werkdag van 9u tot 13u achter de balie zitten. Naast klanten en collega’s verwelkomen, bestaat mijn job uit nog verschillende andere opdrachten. Mijn dag ziet eruit als volgt:

Bolletje 1 Meetingrooms nakijken en materiaal aanvullen.
Bolletje 2 Klanten te woord staan en helpen.
Bolletje 3 Planning en ticketverdeling van techniekers organiseren.
Bolletje 4 Dagelijkse boekhouding ondersteunen.

“De afwisseling in mijn job maakt elke dag interessant en anders.”

Een uitdagende job met kansen

Het IT-bedrijf bood me de kans om administratie met boekhouding te combineren. Zo help ik mijn collega Evelien bij het inboeken van inkomende facturen en het inscannen van lever- en interventiebonnen. Daarbij is het fijn dat je altijd met vanalles tegelijk bezig bent. Als ik aan iets werk en er verschijnt  iemand aan de balie, is het leuk om even wat afwisseling te hebben. Hoewel ik alleen achter de balie zit, ben ik nooit eenzaam. Mijn job? Die is:

  • Afwisselend
  • Sociaal
  • Veelzijdig
  • Uitdagend
  • Fun

Afwisseling staat met stip op nummer één. Sociaal zijn, uit zich tijdens corona natuurlijk anders. Dat is momenteel telefonisch, maar hopelijk komt er snel fysiek sociaal contact. Als laatste is er multitasken omdat je zoveel tegelijk doet.

Bij Netropolix werken? Niet zonder de juiste tools

Maar om zoveel tegelijk te kunnen, moet je beschikken over enkele eigenschappen. Het is belangrijk dat je geen schrik hebt om te spreken of vragen te stellen. Bij elk gesprek moet je goed luisteren om te weten waarover het gaat en het zo goed mogelijk te kunnen doorgeven aan de techniekers of coördinatoren.

Daarnaast ben je best stressbestendig. Ikzelf heb gelukkig niet snel last van stress, maar ik kan me voorstellen dat het bij stressgevoelige personen snel te veel kan worden. Als laatste is structuur belangrijk. Je moet een duidelijk overzicht hebben van wat wanneer afgewerkt moet worden. Maar met de hulp van mijn collega’s, zijn deze doelen halen een fluitje van een cent.

Netropolix = Fun-O-polix

Bij Netropolix staat de werknemer op nummer één. Het is dan ook fijn dat er buiten de job activiteiten worden georganiseerd dankzij Fun-O-Polix, dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag, het personeelsfeest en andere teamactiviteiten. Super, toch?

Droom jij ook van een job in de administratie bij Netropolix? Contacteer ons vandaag nog en wie weet word jij wel de nieuwe collega van Inge!

Evelien Hendrickx

Interesse om bij ons te werken

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!