moderne werkplek
Cloud

3 zaken voor de moderne werkplek in de cloud

01/06/2021 - 3 min read

In tijden van thuiswerk wordt het des te belangrijker om ook in jouw kantoor thuis de juiste tools binnen handbereik te hebben. En dan bedoelen we niet de nietmachine en de perforator, maar wél de juiste digitale tools. Maar geen paniek! Volgens Netropolix zijn er slechts drie zaken die je écht moet hebben. We sommen ze graag voor je op.

Boost je (samen)werking met de productiviteitssuite

Allereerst heb je nood aan een omgeving waarin je al je ideeën kwijt kan. Vroeger pakte je snel pen en papier en krabbelde je wat op je notitieblok. Vandaag is alles echter anders. Gecompliceerde berekeningen en herhaaldelijke workflows automatiseren, gaan efficiënter digitaal. Maar daarvoor heb je uiteraard het juiste platform nodig. Wij prefereren de Microsoft 365 Productivity en Security suite die alles bevat om online aan de slag te gaan:

Microsoft 365 biedt je daarmee alle tools om op kantoor en van thuis uit veilig, productief én eenvoudig aan de slag te gaan, samen te werken en documenten te delen met collega’s. Met behulp van de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps en cloudservices kan je na een dagje hard werken je laptop vol voldoening afsluiten voor een ontspannende avond.

Meer weten?

Ontdek de volledige moderne werkplek in onze whitepaper.

Download hem hier

Feilloos en flexibel werken met de juiste zakelijke computer

Maar wat ben je met een volledige productivity suite als je niet het juiste toestel hebt? Juist, niet zo erg veel. Daarom is volgens ons een snelle en flexibele zakelijke laptop onmisbaar in het bedrijfsleven. Het is als het ware de basis van een excellente user experience. Onze voorkeur voor de meest optimale ervaring? Die gaat uit naar de Dell client devices. Snelle, lichte toestellen die uitgerust zijn met de laatste nieuwe snufjes en dat in elke form factor, van tablet tot laptop en 2-in-1-modellen. Bovendien kies je voor de bedrijfslaptop die het beste bij je functie past. Een toestel voor op de werf of op kantoor? Met een grote of kleine grafische kaart? De Latitude en Precision series stellen je niet teleur.

 

Maar voor welke vorm of soort je ook kiest, elk toestel is uitgerust met Windows 10 Pro: het platform voor elke professionele laptopgebruiker, ondersteund door de meest high level security features. Denk maar aan data encryptie met BitLocker voor de versleuteling van jouw data, ​​​​​Ransomwarebeveiliging met controlled folder access en ​​​​​​​Windows Hello gezichtsherkenning dankzij een geïntegreerde infraroodcamera. Kortom, alles om je veilig en feilloos te laten werken.

Dell latitude

Maak gebruik van proactieve ondersteuning en monitoring

Digitaal is het nieuwe normaal, maar het brengt vanzelfsprekend ook meer risico’s met zich mee. Wie op het ‘www’ aanwezig is en zijn werkplek in de cloud heeft staan, loopt altijd het gevaar dat zijn zakelijke laptop wordt gehackt of dat hij slachtoffer wordt van een ransomware– of phishingaanval.

Om het risico naar een bijna onbestaand niveau te brengen, heb je de juiste proactieve monitoring en securityservices nodig. En daarmee helpt Netropolix je graag, op een manier waarbij de IT op de Achtergrond geraakt, jouw business in versnelling komt en je productiviteit én veiligheid de hoogte in schieten!

Klaar om de voordelen van de moderne werkplek in de cloud bij je thuis of op kantoor te ervaren? We luisteren graag naar je noden!

Check onze productivity suite
Whitepaper moderne werkplek

Op je gemak alles doornemen?

Wil je alles nog eens rustig doornemen, download dan onze whitepaper met alle details.

  • Ontdek zaken die je écht moet hebben in je moderne werkplek
  • Werk vlot samen
  • Ga locatieonafhankelijk aan de slag
  • Geniet van proactieve monitoring en ondersteuning
Download de gratis whitepaper
Emanuel van der Aalst

Aan de slag met je moderne werkplek?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!