Binnenterras Netropolix
Business

Zomerserie: de belangrijkste IT-trends die je als ondernemer best in de gaten houdt

13/06/2023 - 1 min read

De temperaturen zijn aangenaam warm, onze medewerkers komen fluitend werken en de terrassen stromen stilaan vol. Het zijn enkele duidelijke tekenen van een naderende én welverdiende zomervakantie. Maar voor je naar het zuiden van Frankrijk vertrekt, geven we je graag deze zomerserie mee. Waarom? Om ervoor te zorgen dat jij helemaal op de hoogte bent van de relevantste IT-trends voor jouw onderneming wanneer je terugkomt.

Chat GPT, NIS-2, cybersecurity … het is maar een greep uit de onderwerpen die we de laatste weken bijna dagelijks zagen voorbijkomen. Sommige zaken lijken nog een ver-van-mijn bed-show, bij andere is het vijf voor twaalf om actie te ondernemen. Toch is het als ondernemer niet eenvoudig om te bepalen welk topic in welke categorie thuishoort. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

DataNews rapport

Afgelopen maart ging de redactie van DataNews op pad met de vraag “Hoe gaat de Belgische ondernemer om met de huidige IT-trends?” en kwam het terug met een interessant rapport.

Om ervoor te zorgen dat jij tijdens de zomermaanden op de hoogte blijft van de belangrijkste trends, goten wij onze top 4 in een luchtige en behapbare zomerserie. Kortom ideaal leesvoer voor jouw dagje aan het strand.

De topics die we voor jullie zullen uitdiepen? Dat zijn de volgende:

Benieuwd? Duik dan meteen met ons in het eerste topic: cloud & datacenter.

Bron: DataNews: Dit is wat u denkt over de huidige IT-trends – DataNews (knack.be)

Emanuel van der Aalst

Heb je een vraag over een van de onderwerpen?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!