Netropolix al 5 jaar Dell Gold Partner
Business

Netropolix voor vijfde jaar op rij Dell Gold partner

28/03/2023 - 1 min read

Netropolix behoudt ook dit jaar het statuut van Dell Gold partner. Daarmee is het nu reeds vijf jaar op rij gecertifieerd met dit uniek certificaat. Dat maakte de leverancier eind vorige week bekend.

Dell partner program

Dell, de Amerikaanse computerfabrikant, kan wereldwijd rekenen op heel wat partners. Aangezien de leverancier veel belang hecht aan de groei en het succes van haar partners, stimuleert het hen via een speciaal partnerprogramma. Binnen dit programma worden er Gold certificaten uitgereikt. Maar die krijg je natuurlijk niet zomaar!

Om een Dell Gold certificaat te behalen, moet je voldoen aan enkele criteria, vooropgesteld door Dell. Zo dien je te bewijzen dat je beschikt over de juiste competenties. Met andere woorden? Elke partner die het Dell Gold partner certificaat behaalt, toont aan de juiste experten in huis te hebben om de behoeften van hun klanten in te lossen.

Netropolix gaat opnieuw voor goud

Netropolix is zo’n jarenlange trouwe partner van Dell. Vorige week mocht het dan ook voor het vijfde jaar op rij haar Dell Gold partner certificaat in ontvangst nemen. Hiermee benadrukt de leverancier het vertrouwen in de Kempische IT-specialisten van Netropolix.

Het Dell Gold certificaat heeft Netropolix te danken aan haar loyaliteit en uitmuntende kwaliteiten op het vlak van clients, servers en storage.

Kan jij wel wat (extra) IT-expertise gebruiken in jouw bedrijf? Of wil je aan de slag in een innovatief bedrijf? Netropolix helpt je graag verder.

Emanuel van der Aalst

Ondersteuning nodig bij de uitbouw van jouw ICT?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!