Actievoorwaarden

Meedoen aan onze acties of wedstrijden? Dat kan! Maar lees eerst even de actievoorwaarden. Zo ben je volledig op de hoogte!

Actievoorwaarden maart 2022

Maart is passiemaand bij Netropolix. Daarom laten we één van onze vele gepassioneerde medewerkers aan het woord. Begint het ondertussen ook bij jou te kriebelen? Solliciteer dan snel, want er hangt niet enkel een leuke job vanaf, maar ook nog een extraatje* …

Ontdek onze vacatures

Salesprofielen

Zit verkopen in je bloed? Ben je geïnteresseerd in IT? Beschik je over de nodige technische kennis? En ben je niet vies van overtuigingstechnieken? Dan ben jij de accountmanager die wij zoeken.

 

Maak je de sprong en mag je op gesprek komen? Dan is dat al een eerste overwinning! Haal je echter de tweede ronde, dan hebben we een verrassing in petto.

Solliciteer nu

IT-profielen

Analyseren, onderzoeken en ontwikkelen? Of liever beveiligen, programmeren of migreren? Noem het op en je kan het naar hartelust uitvoeren bij Netropolix. Klinkt werken als Power platform consultant, developer, cloud, system, network of security engineer als iets voor jou?

 

Stuur dan zeker je cv naar [email protected]. Want naast een toffe job, word je in het tweede gesprek ook beloond met een mooie investering in je passie … Wat dat inhoudt? Dat kom je zelf maar ontdekken!

Solliciteer nu

Nieuwsgierig?

Snuif onze werksfeer op, ontdek de 5 waarden van Netropolix & check alle vacatures!

*De campagne loopt van 1 tot en met 31 maart en is van toepassing wanneer het eerste gesprek werd vastgelegd in maartOm recht te hebben op je beloning, in de vorm van een Udemy, Linkedinlearning of ander abonnement van X aantal maanden, moet je het tweede gesprek behalen.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!