Breakfast & Bytes

Netropolix Breakfast & Bytes

Netropolix serveert Breakfast & Bytes! Tijdens deze ontbijtsessies word je als ondernemer up to speed gebracht van de laatste nieuwe IT-trends (Cloud, Office 365, Sharepoint Online, Skydrive Pro, … ) en hoe je deze kan toepassen om je bedrijf beter te laten renderen. In no time ben je als bedrijf weer mee! De sessies zijn kort, to-the-point en praktisch zodat je snel aan de orde van je dag kan beginnen. Check op deze pagina de eerstvolgende datum en locatie en schrijf je gratis in.


Fantastisch initiatief! Op korte tijd net voldoende concrete info gekregen over een aantal IT topics, om te weten of het de moeite voor ons loont om er ons wat meer in te verdiepen. I'm a fan!

Nick Govaert, General Manager, Aquion, Inc.
Fijn om te zien hoe een ICT bedrijf als Netropolix de moeite doet om zijn klanten en prospecten te informeren via een zeer informatieve ontbijtworkshop. Als er bovendien een heleboel onafhankelijke product & service updates van hoog niveau gebracht worden, dan maakt dit de verplaatsing nog interessanter. En wanneer je dan als extra een topspreker als Jef Staes (met gratis boek!) krijgt om het geheel in te leiden, dan word ik helemaal blij. Als de kwaliteit van deze workshop een indicatie is voor de kwaliteit van het werk van Netropolix, dan kan ik alleen maar concluderen: fantastisch gedaan, bedankt dat ik er bij mocht zijn!

Stef Quisinier, Head of EMEA Managed Security Services PMO, Verizon Company

Voorbije sessies

Breakfast & Bytes Cloud Edition, 13 november 2013

Speed dating met de Cloud

Laatste nieuwe trends gesmaakt tijdens succesvolle ontbijtsessie!

Het beloofde een boeiende ochtend te worden voor de vele aanwezigen op de derde editie Breakfast & Bytes Cloud Edition van Netropolix op woensdag 13 november in Turnhout. Een belofte die al snel werd ingelost, met toelichting, demo’s en praktijkcases over de meerwaarde van de Cloud-trends. Want zeg nu zelf: optimale productiviteit willen we allemaal in ons bedrijf en de keuze voor het nieuwe werken in de Cloud zou hierbij wel eens van strategisch belang kunnen zijn. De vraag is niet: "Doen we het of doen we het niet?" De vraag is: "Wanneer doen we het?" Lees meer

Breakfast & Bytes, 17 april 2013

Onze eerste Breakfast & Bytes-ontbijtsessie werd geproefd en goed gesmaakt door de deelnemers. Helemaal up-to-date met de nieuwste IT-trends gingen ze daarna terug aan het werk!

Breakfast & Bytes Special Edition, 12 juni 2013

De deelnemers van de Breakfast & Bytes Special Edition werden door zaakvoerders Koen Vanlommel en Kris Devet ondergedompeld in de allernieuwste IT-trends en hoe deze te gebruiken om je bedrijf optimaal te laten renderen.
Bovendien kregen ze een productupdate over Office 365 van expert ter zake, Patrick Viaene van Microsoft en gastspreker Jef Staes gaf hen een geweldige peptalk en nieuwe inzichten!

Netropolix Simplifying IT Together
Netropolix serveert 8 relevante IT-trends die belangrijk zijn om uw bedrijf te laten renderen.

Onze klant aan het woord

De ontwikkeling van ons software-systeem geeft ons vandaag een optimale voorsprong in de markt. Na analyse van onze behoefte werd meteen de meest passende technische oplossing voorgelegd met een concreet budget en actieplan.
 

Luc Debusser, zaakvoerder
Vansant J.V.

Als je alle ICT-zorgen van A tot Z kunt uitbesteden aan een meerwaarde-partner die op technologisch vlak meedenkt & realiseert, kan je dubbel zo efficiënt groei realiseren in de eigen onderneming.
 

Tormans Group, algemeen bestuurder
Jan Tormans

Bij Netropolix hebben wij een technologische partner gevonden die ons gehele ondernemingsidee netjes vertaald heeft naar een performante e-commerce omgeving. Het advies voor onze webarchitectuur en de technische know-how van hun team is uitstekend!
 

Roel Dewolf, zaakvoerder
onlinelenzen.be

De maatsoftware van de databank, opgebouwd uit tienduizend eigen boringen, is voor ons een enorme troef om de ondergrond op een bepaalde locatie met slechts enkele muisklikken inzichtelijk te maken. Het op maat gemaakte planningtool maakt het mogelijk om onze mensen, boorwagens en rollend materieel optimaal in te zetten. Eveneens wordt het overzicht over de verschillende projecten behouden en kunnen leveringstermijnen snel en eenvoudig bepaald worden.
 

Jan Geboers, IT-projectleider
Gebo

    1234 Alle testimonials

Blijf op de hoogte

Verstuur